Español Catalano Italiano French English
Associació informadors turistics Guies turistics

Visites guiades Costa Brava Illes Medes

COSTA BRAVA
Estartit - Illes Medes – Vila Medieval de Pals -Monells  - Peratallada - Poblat ibèric de Ullastret - Empuries.

ILLES MEDES. Un paradís mediterrani difícilment igualable. Es tracta de les illes Medes, un grapat de roques i penya-segats distants una milla de la terra ferma, capaços de embadalir ornitòlegs i submarinistes, entre els més exigents. Les visites guiades són organitzades amb un catamarà amb quilla transparent, o bé, a bord d’un veler, el Corsari Negre. La història de les illes Medes, toca també els pirates que en temps medievals vivien a la zona. 


El nom de PALS deriva del llatí Palus que vol dir pantà. Famós és l’arròs de Pals. 
les primeres referències històriques de la vila, es remunten al 889. Els guies turístics us portaran a descobrir l’església de Sant Pere d’origen romànica. El perímetre medieval que circumda el casc antic té prop de 5 km. Durant la guerra civil sofrí moltes destruccions, però, el Dr. Pi i Figueres inicià la seva restauració l’any 1973, que li va valdre el Premi Nacional de les Belles Arts i Turisme.
Pals
ULLASTRET. Antic poblat ibèric que es remunta al IV sec. aC. Es tracta del més gran de Catalunya. Disposa de un Museu arqueòlogic. Ullastret és a prop d’Empúries que antigament fou una colònia grega i després romana, on encara avui, podem visitar les importants "Ruïnes d'Empúries", testimoniança del passat.
ULLASTRET
PERATALLADA. Antiga vila medieval. Ens fascina per tot el seu contingut. Les cases, els carrers i aquell perfum que ve de les flors de les finestres en un dia primaveral. No veure’l és com perdre’s quelcom d’important. 
PERATALLADA
MONELLS. Malgrat no hi ha gaires noticies històriques, la imatge que ens reserva la visita de Monells, ens deixa imaginar un tranquil poble medieval. Entre els arcs romànics gaudirem d’un silenci quasi d’un altra època.
MONELLS
EMPURIES amb les seves restes romanes i gregues, mostren encara avui, com aquesta cultura va florí, afavorint canviaments socials, politics i econòmics en els pobles de Iberia.

Portalturismohotel Turismo & Viaggi in Spagna Visite guidate

E-mail

Site Map

Busca en Informadors turístics:

Video Illas Medes i Pals

Visites guiades amb Guies Turístic de Catalunya Costa Brava

ILLES MEDES.

Guíes Turístics de Catalunya